Депутатите направиха смениха секретарите на парламента и направиха нови рокади в

...
Депутатите направиха смениха секретарите на парламента и направиха нови рокади в
Коментари Харесай

Депутатите смениха секретарите на парламента и направиха нови ротации в комисиите

Депутатите направиха смениха секретарите на парламента и направиха нови рокади в парламентарните комисии, съобщи кореспондент на " Фокус "

По предложение на Десислава Атанасова - Десислава Трифонова и Марин Маринов от ГЕРБ-СДС бяха освободени от позицията на секретари на 49-ото Народно заседание. На тяхно място бяха определени Галя Василева и Марин Маринов. 

При парламентарните комисии - по предложение на Кирил Петков - Илина Мурафчиева от парламентарната група на ПП-ДБ бе определена за заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, фамилиите, младежта и спорта. Отново по предложение на Кирил Петков - Бюнямин Хасан бе определен за член на Комисията по опазването на здравето. Той досега бе член на Комисията по предварителна защита и противопоставяне на корупцията, от която бе освободен преди да стане член на Здравната комисия.

По предложение на Костадин Костадинов - Борис Аладжов стана члена на Комисията по бюджет и финанси. Отново по предложение на водача на " Възраждане " Виниамин Воденичаров бе освободен от Комисията по икономическа политика и нововъведения. Той бе назначен като член на Комисията по предварителна защита и противопоставяне на корупцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР